Edfirst autoreclame en raamtinten Zeewolde

Met ruim 30 jaar ervaring levert Edfirst autoreclame, reclameborden, gevelreclame, veiligheidsmarkering en folie voor op autoramen. In overleg met de klant kijken wij graag naar de mogelijkheden om uw naam en product op een opvallende of juist ingetogen manier onder de aandacht van het publiek te brengen. Edfirst verwerkt uitsluitend hoogwaardige kwaliteits materialen zoals 3M , Avery en SunTek window film uiteraard met de daarbij behorende garanties. Wij kunnen naar wens de montage uitvoeren op een door u gewenste lokatie of in onze eigen montagehal te Zeewolde.

Werkzaamheden

pic02

Autoreclame

Autoreclame is financieel gezien  de meest economische vorm van adverteren. Toegepast met b.v. een full-colour zal uw autoreclame nog meer aandacht krijgen. Wij zullen graag met u de mogelijkheden bespreken afgestemd op uw eigen wensen. Voor elk budget kunnen wij een passend voorstel maken!

Bekijk voorbeelden van autoreclame >>

pic02

Gevelreclame / Reclameborden / Banners

Gevelreclame draagt bij tot uw naamsbekendheid en zal er voor zorgen dat u voor uw klanten en leveranciers gemakkelijk te vinden bent. Er zijn vele mogelijkheden om u hierin te presenteren zoals kunststof gefreesde letters , reclameborden of b.v. met matglas folie op de ramen.

Bekijk voorbeelden van gevelreclame >>

pic02

Reflecterende folie / Veiligheidsmarkering

Door uw voertuig te voorzien van teksten uitgevoerd in reflecterende folie zal uw reclame ook s’avonds duidelijk herkenbaar zijn. Speciaal voor voertuigen die in het donker op de weg zijn in een dienstverlenende functie zal reflecterende folie bijdragen tot de veiligheid van uw medewerkers en die van de mede weggebruikers. In het bijzonder voor vrachtwagens is het gebruik van reflecterende contour banen een extra veiligheid.

Bekijk voorbeelden van veiligheidsmarkering >>

pic02

Tinten van autoramen

Het gebruik van getinte folie op uw autoramen heeft vele voordelen. Zo zal het er voor zorgen dat uw kinderen of huisdieren niet aan de directe hitte van de zon worden bloot gesteld aangezien er , afhankelijk van de gebruikte folie, een warmtewering zal zijn van  40 -50 %. Ook zorgt de folie er voor dat uw kostbare goederen aan het zicht worden onttrokken. Tevens zal het uw voertuig een mooier en sportiever uiterlijk geven en zorgen voor meer privacy in de auto.Volgens de huidige richtlijnen van de overheid mag u op uw voorportieren een folie hebben met 70% licht doorlaat zodat dit in combinatie met reeds getint glas af fabriek een licht doorlaat zal geven van minimaal 50 % waardoor u voldoet aan de gestelde norm. U ontvangt van ons dan ook een certificaat zodat u bij een eventuele verkeerscontrole kunt aantonen dat u aan de gestelde eisen voldoet. De verwerking hiervan is een vak apart, het resultaat een kunst op zich.

Bekijk voorbeelden van raamtinten >>

pic02

Matglasfolie

Matglasfolie kan toegepast worden als decoratief middel waarin uw bedrijfs logo of andere gewenste decoraties uitgesneden kunnen worden. Tevens is het zeer geschikt om toe te passen op plaatsen waar volledige of gedeeltelijke privacy gewenst is. Hierbij valt te denken aan scheidingswanden in kantoren , wachtkamers of ramen die uitzicht bieden op rommelige plaatsen zoals bedradingen van computers. Het voordeel van de matglasfolie is dat het lichtdoorlatend is waardoor er b.v. toch daglicht naar binnen kan komen. Indien u de folie aanbrengt op winkel of kantoorramen , kunt u op een subtiele manier uw bedrijfslogo presenteren. Ook kunt u uitsluitend met decoratieve patronen werken waardoor u b.v. glazen deuren of ramen een luxe uitstraling geeft.

Bekijk voorbeelden van matglasfolie >>