Edfirst reclame

Met ruim 40 jaar ervaring levert Edfirst autoreclame, reclameborden, gevelreclame, veiligheidsmarkering en folie voor op autoramen. In overleg met de klant kijken wij graag naar de mogelijkheden om uw naam en product op een opvallende of juist ingetogen manier onder de aandacht van het publiek te brengen. Edfirst verwerkt uitsluitend hoogwaardige kwaliteits materialen zoals 3M en Avery, uiteraard met de daarbij behorende garanties.

Werkzaamheden

pic02

Autoreclame

Autoreclame is financieel gezien de meest economische vorm van adverteren. Toegepast met b.v. een full-colour zal uw autoreclame nog meer aandacht krijgen. Wij zullen graag met u de mogelijkheden bespreken afgestemd op uw eigen wensen. Voor elk budget kunnen wij een passend voorstel maken!

Bekijk voorbeelden van autoreclame >>

pic02

Gevelreclame / Reclameborden / Banners

Gevelreclame draagt bij tot uw naamsbekendheid en zal er voor zorgen dat u voor uw klanten en leveranciers gemakkelijk te vinden bent. Er zijn vele mogelijkheden om u hierin te presenteren zoals kunststof gefreesde letters , reclameborden of b.v. met matglas folie op de ramen.

Bekijk voorbeelden van gevelreclame >>

pic02

Reflecterende folie / Veiligheidsmarkering

Door uw voertuig te voorzien van teksten uitgevoerd in reflecterende folie zal uw reclame ook s’avonds duidelijk herkenbaar zijn. Speciaal voor voertuigen die in het donker op de weg zijn in een dienstverlenende functie zal reflecterende folie bijdragen tot de veiligheid van uw medewerkers en die van de mede weggebruikers. In het bijzonder voor vrachtwagens is het gebruik van reflecterende contour banen een extra veiligheid.

Bekijk voorbeelden van veiligheidsmarkering >>

pic02

Matglasfolie

Matglasfolie kan toegepast worden als decoratief middel waarin uw bedrijfs logo of andere gewenste decoraties uitgesneden kunnen worden. Tevens is het zeer geschikt om toe te passen op plaatsen waar volledige of gedeeltelijke privacy gewenst is. Hierbij valt te denken aan scheidingswanden in kantoren , wachtkamers of ramen die uitzicht bieden op rommelige plaatsen zoals bedradingen van computers. Het voordeel van de matglasfolie is dat het lichtdoorlatend is waardoor er b.v. toch daglicht naar binnen kan komen. Indien u de folie aanbrengt op winkel of kantoorramen , kunt u op een subtiele manier uw bedrijfslogo presenteren. Ook kunt u uitsluitend met decoratieve patronen werken waardoor u b.v. glazen deuren of ramen een luxe uitstraling geeft.

Bekijk voorbeelden van matglasfolie >>